IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 Regler: Brugeren

Go down 
ForfatterBesked
Malia
Admin
avatar

Antal indlæg : 36
Join date : 23/08/15
IRL Alder : 22
Bopæl : Silent City

IndlægEmne: Regler: Brugeren   Søn aug 23, 2015 7:13 pm


Faceclaim.
Man må ikke have en karakter, der er direkte kopieret fra en serie. Man må gerne få inspiration, og må gerne have både faceclaim og navn fra samme karakter, samt personlighedstræk og enkelte baggrundstræk er acceptable. 
Men ingen direkte kopiering - eksempelvis, hvis du havde Johnny Depp som faceclaim, måtte du gerne hedde Jack, og hvis du ønskede det ville det være acceptabelt at hedde Jack Sparrow endda. Du måtte også gerne være pirat, men mere kopiering må heller ikke komme, idet dette ville være en direkte kopiering af karakteren, hvis der kom mere inspiration fra Jack Sparrow til din karakter.
Dog er al den inspiration man ønsker, tilladt. Så længe det ikke er direkte kopiering.

Andet.

  • Ingen OP karakterer, og ingen Godmode! Alle har fejl, alle har svagheder. Ingen væsner eller personer har kun gode sider, og selvom de måske ikke vil vise deres svagheder, så kan de stadig findes. De kan ikke bare have to - f.eks er nem at gøre trist og elsker mad, bl.a. fordi disse to slet ikke er voldsomme svagheder - men har mange. Både små og store. Nogle der kan slå dem ihjel, men også nogle der måske kan gøre de siger nogle dumme ting. Det varierer altid.


  • Generelt er der ingen regler for om man må have samme evne som en anden bruger, for selvfølgelig må man det. Det er alt andet end sjældent at der er flere grupper med samme evne, og der er evner der er mere populære end andre. 


  • Det er ikke tilladt at have samme navn eller faceclaim som en allerede eksisterende bruger, medmindre dette er aftalt med denne bruger. I såfald skal begge brugere skrive til administratoren at dette er tilladt(enten over chat eller PM). 


  • Hvis du ønsker at have et navn der allerede eksisterer på siden, så lad være med at indsætte tegn i navnet - dette må man ikke. Tænk det som det er din karakters kaldenavn eller navn, og ville du hedde |na? 3ch0? Nej vel? Derfor kan din karakter heller ikke hedde det, medmindre det er en slags robot. Find i stedet et nyt navn, eller lav om på navnet, så det ikke er det samme som det eksisterende, men stadig skrevet med bogstaver.


  • Man behøver ikke få farve før man begynder at tråde/emne. Når du ønsker at få farve(dvs. når du har valgt din race), så ansøg i racerne for at få lov at komme med, og du vil hurtigst muligt få din farve. Et godt råd er at have lavet din karakters profil, eller i hvert fald have en idé om hvad og hvem din karakter er, før du begynder at emne. Dette er dog ikke en regel.

Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Regler: Brugeren
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The eventure starts here. :: Regler & Guides-
Gå til: