IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 No. 1 Vampyrer

Go down 
ForfatterBesked
Amberle
Admin
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 24/07/13
IRL Alder : 22

IndlægEmne: No. 1 Vampyrer    Lør feb 06, 2016 1:26 am


Kære dagbog
Endnu en race er fundet blandt de uheldige! Denne race ligger så tæt opad de sagnomspundne vampyrer, at jeg næsten får kuldegysninger af at tænke denne tanke. De er som sprunget ud af en roman! Og deres sultne blikke tørster efter mit blod .. Jeg er sikker på det. Optegnelserne omkring vampyrerne er stukket ind blandt siderne i min dagbog, til læsning for fremtidige generationer.
God læselyst, fremtidige læsere.

- Forsker Jonathan Cane

Beskrivelse
Vampyrer, også kendt som børn af natten. Ligesom varulve er de inficeret af en kamæleonsk virus. Selvom udover den første af sin slags, er vampyrerne regnet som genopstået. Det vil sige at deres kroppe ikke længere er i live på samme måde som et menneskes er. Deres menneskesjæle lever inde i sit eget lig, og bliver holdet intakt af den kamæleonske virus.

Forvandlingen
Et menneske som har indtaget nok mængde vampyr blod, vil ikke med det samme blive forvandlet om til en vampyr. For at genopstå skal mennesket først dø. De vil blive begrave mennesket som genopstår nede i jorden. De skal finde deres vej ud af deres egen grav for at blive genfødt. Derefter skal de drikke frisk menneskeblod indenfor de næste 24 timer for at færdiggøre forvandlingen, ellers vil deres skæbne være at dø.

Nogle gange kan en vampyr klan forvandle et menneske til en vampyr målrettet, og her går forvandlings måden mere glat. Klanen og menneskets forvandler skal være til stede for at være sikker på, at det hele går som det skal. Forvandleren skal give sit 'barn' blod og sørge for det er i sikkerhed imens det kommer sig fra forvandlingen

Fakta(Opridset).

  • Vampyrerne er udødelige, idet det nye iltrige blod konstant holder deres kroppe friske og i den alder de er i.
  • Vampyrer er utroligt smukke, men vil have en utroligt bleg hud der karakteriserer dem. Dog vil deres hud få en næsten menneskelig farve lige når de har drukket blod, men farven vil svinde for hver time der går efter dette.
  • Vampyrer kan løfte mellem 500 og 700 kg, alt efter hvor stærk en vampyr det er, hvor meget den har trænet til dette og hvor lang tid det er siden den sidst indtog blod.
  • Vampyrer kan løbe mellem 50 og 100 km i timen, alt efter hvor kraftig en vampyr det er, hvor meget den har trænet og hvor lang tid det er siden den sidst indtog blod.
  • Vampyrer vil ikke kunne styre sig hvis det er for lang tid siden de sidst indtog blod, og de desperat mangler blodlegemer. Hvis der går mere end 4 døgn siden de sidst indtog blod, vil deres instinkter slå ind og de vil gribe det nærmeste menneske og suge det helt tør for blod. Dette vil kun de ældste og stærkeste vampyrer kunne styre.
  • Vampyrer er svagelige overfor sollys, idet det føltes som om deres hud brænder op og deres øjne er blindede. Hvis de er i direkte sollys i 10 - 20 minutter vil de følte en smerte som brændte de, og dette vil lamme dem så de er ude af stand til at gå fra sollyset igen uden hjælp. Hvis de er i direkte sollys i 34 - 46 minutter(alt efter hvor modstandsdygtig vampyren er) vil de blive blinde. Hvis de er i direkte sollys i 58 - 60 minutter vil de gå i flammer, og derefter brænde til aske på mindre end et minut. Denne hastighed er fordi deres røde blodlegemer ikke blot er blevet forringet i forhold til at transportere ilt, men samtidig har fået nogle af de samme stoffer som spiritus har i sig.
  • Vampyrer kan blive slået ihjel af alle slags metal, samt træ og glas. Dog skal de miste mere blod end et normalt menneske for at blive slået ihjel, idet de kan overleve på mindre blod end et normalt menneske.
  • Vampyrer har stærkere sanser end et menneske. Sanserne bliver kraftigere hvis de lige har drukket blod, og bliver svagere derefter.


Historie
Ingen ved helt, hvor kvinden fik den kamæleoniske virus fra eller vidste hun havde den. Det var få år efter at varulvene var kommet til, og hun hadede den kvinde som havde bragt dem dertil. Og da kvinden fødte sin datter Freya havde hun to skarpe hugtænder og ville kun drikke blod. Som pigen blev ældre holdt hun sig mere og mere indenfor i dagstimerne. Dog når månen stod op, gik hun rundt udendøres. Hendes moder fandt hende blod fra sårede, syge og ældre.
En nat skete der det, at hun ikke vidste hvad hun gjorde - og hun tryllebandt en af landsbyens unge herre. Her drak hun hans blod, og hun gav ham lov til at drikke hendes. Han blev så forskrækket da han kom ud af trancen, at han væltede ned af sengen og slog sit hoved så hårdt på stenbordet at han døde. Freya begravede ham lidt udenfor landsbyen og stak af hjem til sin mor.
Den næste aften stod han pludselig udenfor hendes dør, med blod omkring sin mund og jord over det hele. Derefter blev flere og flere vampyr skabt.

_________________
In the end we are all humans. Some of us, just have the power to be more.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://ravensnight.danskforum.net
 
No. 1 Vampyrer
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The eventure starts here. :: Racerne-
Gå til: