IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 No. 6 Varulve

Go down 
ForfatterBesked
Amberle
Admin
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 24/07/13
IRL Alder : 22

IndlægEmne: No. 6 Varulve   Lør feb 06, 2016 1:30 amKære dagbog
Mennesker som bliver til ulve i fuldmånens skær. Det er noget af det mest skræmmende jeg nogensinde har set. De ser ikke andet end rødt og bliver ukontrolleret.
Optegnelserne omkring varulvene er stukket ind blandt siderne i min dagbog, til læsning for fremtidige generationer.
God læselyst, fremtidige læsere.
- Forsker Jonathan Cane


Beskrivelse
Disse væsner skifter form fra mand til ulv under en fuldmåne. De er kendt som nattens børn. Ligesom vampyrer er de født med en kamæleonsk virus, som har givet dem evnen til at forvandle sig til en stærk ulv og forøge deres menneskelige styrker.

Fakta(Opridset).

  • Varulve er ikke uddødelige. Deres levetid er lige så lang som et menneskes, selvom de i mange tilfælde dør i kamp hvilket reducerer deres gennemsnitlige levetid kraftigt.

  • Varulve ligner et menneske. Dog er de fleste kraftigere end mennesker i udseende, og der vil altid være noget lettere dyrisk over dem. Om det er ulvenes elegance eller deres bidske side er uvist, men det dyriske vil være at spotte.

  • Varulve kan løfte mellem 600 og 700 kg i deres ulveform. I deres menneskeform kan de løfte mellem 300 og 400 kg, alt efter hvor stærk dette menneske er, og hvor meget det har trænet.

  • Varulve kan løbe imellem 133 og 199,5 km i timen i deres ulveform, og kan løbe imellem 66,5 og 119,7 km i timen i deres menneskeform - alt efter hvor hurtigt dette menneske er, og hvor meget det har trænet til netop dette.

  • Varulve har et voldsomt temperament, idet de på det punkt er meget lig ulve. Når de får en meget stærk følelse, så vil de være tættere på dyret i deres krop, hvilket vil sige at de ved et uheld kan skifte hvis en utroligt stærk følelse - en hvilken som helst følelse - skærer igennem dem. Dog kan de normalt styre deres skikkelse til en hvis grad.

  • Varulve skifter ikke bare fordi det er fuldmåne, men ulvegenet i deres krop vil ligge så tæt på ad deres menneskelige at de vil skifte hvis én ting går galt. De er som en menstruel kvinde, og istedet for at flippe ud når noget går galt skifter de til en dødbringende ulv.

  • Varulve er svagelige overfor sølv. Det er noget i ulvegenet der har ændret strukturen i deres hud, sådan at den vil reagere på sølvet som var det ild - syde, smelte og føltes brændende. 

  • Varulven kan blive slået ihjel af det samme som mennesker, selvom de er mere sejlivede. Dette er mest fordi det er svært at komme i en position hvor man kan slå en varulv ihjel fordi de er stærkere og hurtigere end mennesker, men også fordi deres knoglestruktur er stærkere, ligesom deres muskler og sener.

  • Varulve har nattesyn, men deres syn er en lille smule svagere i sollys end et menneskes(som en ulvs). Deres lugtesans er bedre, og ligeledes deres høresans. Hvis de er i ulveform er alle deres sanser kraftigere.


Historie
Det er ukendt hvilken kamæleonsk virus som startede racen. Der er mange myter omkring disse ulve, og på trods af dem, er der stadigvæk ingen spor af, hvem den person var som skabte de første varulve. Han kom frem, skabte varulvene og forsvandt forevigt.
I mange år lagde genet i familien, og det gør det stadigvæk den dag i dag.
Men nye ulve kom til. De kom til ved et bid. Der var mange i gammel tid som led offer af varulve bid, men som tiderne skiftede begyndte det at blive i familierne igen. Der skal to varulve forældre til, for at få et ægte varulve barn. Der var dog også mennesker som søgte til troldmænd for at blive forvandlet til en varulv igennem en besværgelse - dette forkom dog ekstremt sjældent.
Som andre væsner holder varulve til i en pack. Alle packs har en alfa. Hvis man dræber den alfa vil man automatisk få kontrol over packen.

Varulve er kendt for at være fjender med vampyrerne. Det siges at de to mennesker som fødte den første vampyr og den første varulv var fjender. Og derfor lever det videre i vores tid nu.

_________________
In the end we are all humans. Some of us, just have the power to be more.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://ravensnight.danskforum.net
 
No. 6 Varulve
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The eventure starts here. :: Racerne-
Gå til: