IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 Regler: Emne regler

Go down 
ForfatterBesked
Amberle
Admin
avatar

Antal indlæg : 58
Join date : 24/07/13
IRL Alder : 22

IndlægEmne: Regler: Emne regler   Lør feb 06, 2016 7:10 pm


Denne side indeholder naturligvis en række regler for hvordan der skal emnes. Disse regler skal overholdes, og der forventes at vores medlemmer overholder reglerne uden problemer, idet de ikke er hverken hårde eller besværlige. Det skulle gerne være noget der falder de fleste helt naturligt.
Derudover vil vi minde jer om at der forventes at alle her på siden helt grundlæggende har en god emnestil, ved at holde rækkefølgen i emnerne hvis man er mere end to m.m. Vi stoler på jer og jeres dømmekraft. Dog vil vi skrive nogle af dem ned, for at være sikre på at de bliver husket, idet de er de vigtigste.

  • Forkortelser er utroligt ildeset. Selvfølgelig er der ingen problemer i foreksempel at skrive "f.eks", "via.", "osv", men vi ser helst at ordene bliver skrevet i sin fulde længde da det ikke er alle der kender alle forkortelserne. Dette er derfor ikke en direkte regel, men dog vil der alligevel blive smidt en påmindelse i den pågældende brugers tråd hvis denne bruger forkortelser. Det samme gælder om smileyer.

  • Vi ser helst at der bliver skrevet i 3. person, datid. Igen er det dog tilladt at skrive både i 1. person og i nutid, men vi ser helst at alle brugere skriver i samme tid og person, hvilket gør at vi anbefaler at der skrives i 3. person. Igen vil der blive indsat en påmindelse i den pågældende brugers tråd hvis denne bruger nutid eller 1. person, der minder vedkommende om at hvis denne skal skrive en af disse to skal vedkommende opretholde det igennem hele sit spil.

  • I emnerne er det tilladt at skrive lige så grimt som man har lyst, fordi det er sådan nogle personer er. Dog er det ikke tilladt at skrive sådan til andre medlemmer uden for spillet, men vi stoler på at vores brugere kan gøre dette hvilket betyder at vi ikke vil gå mere i detaljer her, medmindre det bliver nødvendigt.

  • Det er ikke tilladt at udføre permanent skade på et offentligt sted. Her mener vi selvfølgelig at der ikke må brændes offentlige steder ned, de må ligeledes ikke blive sprunget i luften, ætset, oversvømmet eller andet uden at i har fået tilladelse fra en administrator.
    - Det samme gælder med massemord og lignende.

  • Det er ikke tilladt at spille Godmode, Powerplay eller lignende, og ligeledes er det ikke tilladt at være OP. Hvis ikke ved hvad dette er, kontakt en administrator. Hvis i ser en bruger der gør dette, kontakt ligeledes en administrator og vi vil kontakte brugeren.

  • Man må ikke skade en anden karakter uden brugerens tilladelse. Det samme gælder naturligvis at slå ihjel. Hvis vi ser dette vil vi bede pågældende bruger ændre sit svar, og hvis dette ikke sker er vi nødsaget til at slette indlægget.

_________________
In the end we are all humans. Some of us, just have the power to be more.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://ravensnight.danskforum.net
 
Regler: Emne regler
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The eventure starts here. :: Regler & Guides-
Gå til: