IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 Guide: At vælge evne

Go down 
ForfatterBesked
Malia
Admin
avatar

Antal indlæg : 36
Join date : 23/08/15
IRL Alder : 22
Bopæl : Silent City

IndlægEmne: Guide: At vælge evne   Lør feb 06, 2016 8:01 pm


For mange kan det skabe problemer at finde sin evne, og derfor har vi oprettet en lille guide til hvordan man kan gøre dette. Det er langt fra sikkert at du kan bestemme dig for den perfekte evne blot ved at læse dette, idet vi ikke kommer med idéer til en evne - vi giver derimod eksempler på hvordan man kan vælge sin evne, hvis man har problemer med dette.

Google it!
En metode jeg i hvert fald selv har brugt meget, er at google "magic abilities" eller "magiske evner" og derefter finde en liste over forskellige magiske evner. Dette kan være en fantastisk inspiration hvis man er helt blank på en evne. Nogle gange kan man finde den perfekte evne at skrive direkte over, men andre gange bliver man helt simpelt inspireret af at læse nogle forskellige idéer, eller får måske en idé der ingenting har at gøre med det man læser - det kan hjælpe på mange måder, og har hjulpet mig selv mange gange. Anbefalet!

Film, bøger .. Hele svineriet:)
Man kan tit få stor inspiration til både karakteren og evnen, ved at se nogle gode film eller læse nogle gode bøger. Tit og ofte er det herfra vi får de bedste idéer, og derfor er det altid en god idé at se film eller læse bøger - og det er ikke kun fordi det altid er sjovt at gøre. Det hjælper os, gør os mere kreative, inspirerer os og giver os nogle idéer der er spændende og interessante på alle måder. Try it out!

Andres profiler.
At kigge andres profiler igennem er altid en god måde at få inspiration på. Hvis i ikke ønsker at 'stjæle', så kan i lade jer inspirere at dette. Ellers er det selvfølgelig altid smart, at spørge medspillerne om de har idéer til evner, for i mange tilfælde kan de komme med noget, der måske ikke var tænkt på i forvejen.

Karakteren.
Se på din karakter - hvad ville være en evne der ville passe til din karakter? Hvad ville give god mening, din karakter havde som evne? Det er altid en god idé at tænke meget over hvordan karakteren er, hvilke problemstillinger og løsninger der er i din karakters liv, hvis du ønsker at have en evne der vil hjælpe/modarbejde din karakter på disse punkter.

Spildræbende/skabende.
Tænk uden for din karakter, og tænk på dit spil i stedet. Hvad ville være sjovt at have som evne i et emne? Hvad ville fremme dit spil, og ville give en masse at spille på, i et emne? Sørg for at det ikke er noget spildræbende, for det er aldrig sjovt at have en evne der stopper al kreativitet i emnet meget kraftigt. Tænk på noget der ville ruske op i emnet, noget der ville puste nyt liv i gløderne. Hvad kunne det være? Husk at sørge for at det er relateret til din karakter.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Guide: At vælge evne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The eventure starts here. :: Regler & Guides-
Gå til: