IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 A tale of the cameleon (en åben plads)

Go down 
ForfatterBesked
Nagato

avatar

Antal indlæg : 54
Join date : 07/02/16
Bopæl : Hvor end jeg finder plads

IndlægEmne: A tale of the cameleon (en åben plads)   Ons feb 10, 2016 7:10 pm

Tid: eftermiddag
Sted: eldwist
Vejr: fornuftigt
Omgivelser: fredeligt

Det var en fredelig eftermiddag i skoven Eldwist. Fuglene pippede rundt og legede med hinanden, nogle enkelte sneg sig rundt i skovbunden og ledte efter mad, og så var der denne ene kamæleon, der stod og arbejdede på et projekt, hvilket kunne virke ret malplaceret, i dette ellers idylliske billede af skoven. Nagato som denne kamæleon blev kaldt, havde ikke alt sit sædvanlige uhyggelige tøj på, han havde taget sin long coat og trøje af, så man kunne se hans arrede krop, da tøjet ville være i vejen for det projekt han arbejdede på, og han havde taget sin maske af, da han regnede med han var alene. At han som regel altid havde masken på, når han lignede sig selv, og var i nærheden af andre menneske lignende væsner, var måske en god idé, for under masken gemte han på den hemmelighed, at hans mund bogstaveligt talt gik, fra et par centimeter fra det ene øre til et par centimeter fra det andet ører, og han havde spidse tænder i hele munden, hvilket gjorde ham mere skræmmende at se på, end når han havde masken på. Han havde lagt sin trøje og long coat sammen i en bunke, ved siden af en sort taske, med masken liggende ovenpå, så hvis nogen skulle komme forbi, ville han nok ikke kunne nå at gribe masken, for at dække det over hans ansigt.

Grunden til at Nagato stod i sine bukser, midt ude i en fredelig skov var, at han arbejdede på et nyt mesterværk, til hans samling af objekter, som han kunne styre med sine chakra stave. Indtil videre havde Nagato arbejdet hårdt på at finpudse sin teknik, ved at skabe sine forskellige dukker, og styre dem med hans chakra stave, så nu prøvede han at udvikle sin kunst, ved at skabe vinger som han kunne bruge til at flyve. Det krævede dog et langt mere detaljeret stykke arbejde, da konstruktionen bag et par funktionelle vinger, skulle være holdbare så de kunne holde til brugen, stærke så de kunne løfte hans vægt, og praktiske på den måde at de kunne pakkes sammen, så han kunne gå med dem på, uden at de fyldte alt for meget. Indtil videre var han nået så langt, som til at skabe selve vingerne og seletøjet, så han kunne have dem på, og muligvis bruge dem, hvis altså de virkede, muligheden for at pakke dem sammen ville han dog ventet med, til han havde skabt et sæt vinger, der rent faktisk virkede.
Til at teste vingerne, havde han medbragt en af hans dukker, som han havde bygget efter hans egne fysiske kriterier, så den kunne bruges som test dummy. Dukken havde kun de mere eller mindre mest nødvendige funktioner, såsom at kunne bevæge sig som et menneske, så den var praktisk talt ubrugelig i kamp, men som test dummy var den perfekt. Han havde dog stadig brugt sin egen krop, til at teste seletøjet, hvilket var grunden til at han havde smidt sin long coat og trøje, da han brugte mindre chakra på at bruge sig selv, end hvis han havde aktiveret dukken, og fået den til at gøre teste arbejdet for ham.

Efter at have lavet de sidste finjusteringer på vingerne, lagde han sit værktøj tilbage i værktøjskassen, der lå ved siden af hans vinger, rejste sig op og tog vingerne med hen til dukken, så han kunne sætte dem på. Efter vingerne var sat på dukken, trådte Nagato et par skridt væk fra den, satte sig i skrædderstilling på skovbunden, og lukkede øjnene, så han kunne fokusere på at styre dukken, som rejste sig op, og bevægede sig fuldstændig som Nagato, da den gik hen til en lysning, hvor vingerne blev spredt. Vingerne var lavet med hvide fjer, så i denne lysning mens de var i deres fulde længde, lignede de en engels vinger, sat på en dukkes krop. Nagato styrede vingerne så de begyndte at baske, mens han styrede dukken til at sætte af, og i starten så det faktisk ud til at det virkede, for dukken lettede fra jorden, og kom faktisk lidt op i luften, men det stoppede lige som der, og gjorde at dukken ikke kom længere op. Vingerne var stærke nok til at skabe en løfte evne, men så snart de kom et par meter over jorden, var løfte evnen ikke længere stærk nok, til at løfte dukken højere op. Nagato fik vingerne til at sætte dukken ned igen, så den kunne gå hen til værktøjskassen, hvor den tog vingerne af og lagde dem, før den gik hen til et træ i nærheden og satte sig ned, så Nagato kunne stoppe med at sende chakra til den.

Han åbnede øjnene igen, hentede sin taske og satte sig ved siden af dukken. Han åbnede tasken, og tog en stor sodavand ud, samt en ret stor madpakke bestående af burgere ud af den. Nagato havde en stor forsmag for junkfood, og på grund af hans høje chakra forbrug og aktivitets niveau, kunne hans krop udmærket nå at fordøje disse usunde spisevaner, så han tog ikke rigtig på af det. Han pakkede en burger ud, og tog en ordentligt bid af den, hvilket var nemt med den mund han havde.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Nagato

avatar

Antal indlæg : 54
Join date : 07/02/16
Bopæl : Hvor end jeg finder plads

IndlægEmne: Re: A tale of the cameleon (en åben plads)   Ons feb 17, 2016 2:35 pm

//der er stadig en fri plads (:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
A tale of the cameleon (en åben plads)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The Westland :: Eldwist-
Gå til: