IndeksCalendarFAQSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLogin
Login
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email
Navigation
Racer
Latest topics
» Amberles emnesøgning!
Lør jan 27, 2018 5:48 pm by Amberle

» spørgsmål (:
Fre aug 25, 2017 12:13 am by Nagato

» Emne søgning
Tirs jun 28, 2016 12:19 pm by Nagato

» a nights work and fun XXX //Firework//
Tors apr 21, 2016 2:18 pm by Firework

» Kreativ spam :b
Man mar 21, 2016 10:55 am by Nagato

» Et simpelt møde (Athar/Nagato)
Lør mar 05, 2016 1:04 am by Nagato

» Søger Relationer!
Fre mar 04, 2016 8:09 pm by Katarina

» You need My help? - Athar
Fre mar 04, 2016 3:11 pm by Athar

» New shadowhunter in town [Emne søgning]
Ons mar 02, 2016 5:14 pm by Nagato

Statistics
Der er i alt 32 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er testbella

Vores brugere har i alt skrevet 384 indlæg in 62 subjects
Top posting users this week

Share | 
 

 Meet the magic world(Katlin/Nagato)

Go down 
ForfatterBesked
Nagato

avatar

Antal indlæg : 54
Join date : 07/02/16
Bopæl : Hvor end jeg finder plads

IndlægEmne: Meet the magic world(Katlin/Nagato)   Ons mar 02, 2016 5:13 pm

Tid: eftermiddag
Sted: road to the westland
Vejr: godt
Omgivelser: fredeligt

Solen skinnede på denne kølige dag, og kun de hvide små skyer forhindrede den i at få lov, til at varme jorden for fuld skrue, så man kunne komme af med den resterende kulde, som vinteren havde efterladt. Med dette vejr, ville de fleste nok ikke regne med et angreb, men på lige præcis denne dag, ville denne antagelse være forkert, for en speciel ung dame, for i dette øjeblik var en kamæleon i gang med at sætte en fælde op, ikke for at fange hende, men fordi han havde intentioner om at angribe hende, da en anonym kunde havde kontaktet ham, og ville betale ham for at dræbe hende.
Denne kamæleon gik under kalde navnet Nagato, og var en ret så speciel personlighed. Han var lige nu iført sort og løse bukser og trøje, et tykt læderbælte med et dødningehoved bæltespænde, en sort long coat der dækkede lidt over det faktum, at han var magert bygget, og som prikken over i'et i hans uhyggelige tøjstil, bar han en half face maske, der dækkede fra hage til næse og helt op til ørene, lavet i noget der lignede læder, og som havde en mund foran Nagatos rigtige mund, med en lynlås der kunne skilde tænderne på masken, når man åbnede den. Han lignede en, der var meget egnet som morder, eller hvert fald som forbryder, selvom det blot var sådan han så ud.

Den fælde han var i gang med at sætte op, var egentlig rimeligt simpel i sig selv, og meningen med den, var også kun at distrahere og aflede hans måls opmærksomhed, så han kunne angribe. Fælden bestod af en af hans dukker, som var lavet af et tidligere levende væsen, så det lignede et rigtigt menneske til forveksling, og han havde sørget for at dukken så hærget ud, så den lignede en i problemer, da han efterlod den i vejkanten. Nagato rejste sig op, efter at have lagt dukken, og lavet friske blodpletter på dens tøj, samt efterladt hvad der lignede sår på dens hud, og virkede tilfreds med resultatet.
Han gik hen til nogle buske og træer, der stod lidt fra vejkanten, for at gemme sig så man ikke lige lage mærke til ham, og mens han gemte sig, tog han sin long coat og trøje af, da han ikke ville slide på det, når han gik til angreb med sine knogle angreb. Derefter satte han sig til at vente, mens han holdt øje med dukken, samt begge ender af vejen, da han regnede med at denne katlin som var hans mål, ville komme denne vej. Takket være hans anden evne, kunne han styre dukken herfra, og på den måde få den til at virke, som et såret væsen.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
Meet the magic world(Katlin/Nagato)
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: The endless trails :: The Way To The Westland-
Gå til: